mandag 14. mars 2016

Ipponjentene herjer !!

Historisk sett, har ikke Ippon vært kjent for å mønstre et sterkt jentelag. Dette har vært akilleshelen vår (i tillegg til manglende dommere, men det får være en annen skål), noe som har vært påpekt til det kjedsommelige av andre klubber - som kanskje har blitt smurt utover matten av Ippon-gutta.


Vel, nå ser det ut som om andre klubber må grave enda lengre ned i jordkjeller’n for å finne noe å “ta oss på” (jada, jada: dommere). Våre jenter herjer om dagen, og det er flere på gang.  Vi arrangerer jentesamlinger med + 50 deltagere og har for første gang et eget jenteparti. Det gror godt i rekkene.


Ippon pokalen - gutta får juling !
Årets viktigste begivenhet, sett med Ippon briller, er jo utdelingen av Ippon pokalen. Vår egen interne rangering av resultater, der det knives om heder og ære (samt en aldri så “liten” Otto-pokal). Jentene er i ferd med å slå knock out, før kalenderen viser april måned. Pr nå ser det ut som om dette kommer til å bli en “catfight” mellom Rosa og Cecilie.

Topp 5 pr 14.mars


I helgen, der Rosa leverte varene til de grader i VästCup, med gull i U18, U21 og Senior, så svarer Cecilie med å ta klubbens første medalje på kvinnesiden i europacup’en.

Vi gleder oss allerede til fortsettelsen: GIRL POWER !!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar