torsdag 7. juli 2016

Reisebrev - Viking Camp

Lørdag morgen (2.juli), midt i sommerferien startet viking camp i Kongsberg, og Ippon var selvfølgelig representert! På programmet stod lagkonkurranse samt 4 dager treningssamling og en deilig utflukt til Bø Sommarland de neste dagene.

Gjengen som hadde valgt å legge inn en siste stor innsats med judotreningen før sommerferien virkelig startet, er Håkon, Andreas, Magnus, Kristian, Nicolay Aamodt, Hedda, Martin, Marcus og Andreas Rabben som var innom om dagene. I tillegg hadde vi en Bodø-gutt i klasserommet, Oliver.
Bilde: Skulle tro vi hadde rotet her en hel uke, men det er faktisk bare timer siden vi kom...

Lagkonkurransen var uoffisiell, men fortsatt like morsom. Lag tre med Magnus og Nicolay stakk av med seieren og en (thug-life) buff hver.

Bilde: Et av lagene i aksjon. Fra Ippon: Hedda og Håkon

De neste dagene var det hard trening fra 9:30 til 11:30 og 16:30 til 18:30, samt svømming på lørdag og en kondisjonsøkt på mandag. Tirsdag ble alle belønnet med en tur til Bø Sommarland.
Bilde: Andreas i farta nedover sklien i Sommerland

Torsdag avsluttet leiren, og alle satte seg i bilen hjem etter en uke som var på topp både av treningsutbytte og det sosiale!!

Skrevet av Magnus Rabben
Notat fra lagleder Alexander Aamodt:
Imponert over innsatsen til hele gjengen. Neste år håper jeg vi er enda flere. Det er topp utbytte både sosialt og judofaglig. Men jeg er glad vi forlot åstedet da vi gjorde. Jeg er relativt sikker på at ting på gulvet, der vi sov, begynte å glefse etter oss siste dagen…. :-D
Bilde: Og slik er det faktisk også mulig å sove, en helt natt gjennom...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar