lørdag 31. desember 2016

2016 - For et år - For en KLUBB !!

2016 har vært et fantastisk år for Ippon Judoklubb. Det har vært jobbet hardt i alle leire - og klubben hadde aldri vært der den er uten de enestående ressursene som står på dag og ut og dag inn: Trenerne, styret, administrasjon, foreldre og ikke minst alle medlemmene våre - store som små. Vi er i godt driv med økende medlemsmasse, sunn økonomi og et høyt, høyt aktivitetsnivå. Noen høydepunkter er det verdt å trekke frem. For det har skjedd mye i år sett med Ippon briller.Der ble to fra Ippon valgt inn. Geir Reehorst som president og Gullik Gundersen som visepresident. Vi vet at de begge vil jobbe hardt for det beste for norsk judo.

Albin Dal ansatt som ny sportssjef for landslaget.
Han er nok godt kjent for de fleste i klubben. Han har gjort en formidabel jobb for Ippon gjennom mange år og nyter stor respekt i de fleste leire. Glitrende for norsk judo - og heldigvis mister vi  han ikke helt. Albin fortsetter med samme trøkk og engasjement for klubben som trener for våre eliteutøvere. Verdt å nevne er at Albin ble på julebordet utnevnt til æresmedlem av Ippon. Det er så inn i hampen fortjent Mr Dal. Du rocker !!

Alexander Aamodt ansatt som 100% daglig leder.
Tomrommet etter Albin måtte fylles. Ippon sto ved et veivalg. La det skure å gå, eller satse for å nå nye høyder. Vi gikk for det siste og ble første judoklubb i Norge med en daglig leder på 100%. Vi har ikke sett oss tilbake siden.

Dette er Mr Ippon. Har bygd klubben sten for sten til hva den er i dag. Vi er nesegrus av beundring og hyller denne mannen hvert eneste år. For en MANN !! Heldigvis gir han seg ikke helt. Vi får fortsatt bruke hans visdom. Anbefaler alle å lese artikkelen i lenken over. Vi sier som Fantomet (med en vri): Otto er ikke død. Lenge leve OTTO !!


Vi som har fulgt Cecilie en stund vet at hun er god. Men i år tok hun steget helt opp på europeisk nivå. Og det er RÅTT. Cecilie satser videre mot OL i 2020, vi skal støtte og heie på henne hele veien.


Ippon forskynte seg grovt av fatet. Fasiten ble:
13 gull, 3 sølv og 6 bronse. I tillegg tok Cecilie med kongepokalen hjem.


Etter noen år med stang ut var vi endelig der vi skulle. Med en meget gylden generasjon i årgangen 96-99 tok Ippon gull i både Herrer U21 og Herrer senior. Pga skade klarte vi dessverre ikke følge opp på damesiden. Men bare vent til neste år….

Mye mer kunne vært sagt, men jeg tenker vi stopper der. Vi gleder oss til å ta fatt på 2017 og lover like stort engasjement både på og utenfor matten.

Riktig godt nytt år til alle sammen. Vi sees plutselig i 2017.


Hilsen Ippon judoklubb !!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar