mandag 11. desember 2017

JubaPool 4 - Årets siste barneturnering

10.desember 2017

10.desember var det duket for årets siste JubaPool. Altså barneturneringen til Ippon som arrangeres 4 ganger i året, for de med lite eller ingen kamperfaring. Gruppene er delt inn i alder og belte, før vi igjen samler de 4-5 utøverne som er nærmest hverandre i vekt til en “pulje”, der alle går mot alle. Alt arrangeres i Ippon sine lokaler. Tett og intimt vil noen kalle det. Varmt og klamt andre. Uansett - dette er lavterskel barneturnering. Akkurat slik vi ønsker det skal være.

JubaPool 4 samlet totalt 180 deltakere fra 17 klubber. Ippon stilte alene med 50 utøvere, noe vi er MEGET fornøyd med. Nest beste klubb ble NJJK med 22 deltagere, etterfulgt av Oslo med 20. Verdt å nevne er en liten klubb litt vest: Hurum Judoklubb, som med en medlemsmasse på 25 barn stilte med 17 stk. Det er rett og slett imponerende. Ippon var så imponert at vi delte ut pokal for innsatsen. Vel fortjent Hurum. Håper dere stiller med minst like mange neste gang !!

Turneringen gikk flott for seg. Vi ser at etter vi innførte innveiing (i judodrakt), så ser klassene mer jevne ut. I tillegg hadde vi jobbet litt med tidsskjema. Og jubelen var stor bak i sekretariatet da vi noterte oss for start og stopp helt på minuttet (litt sekretariat nerde-humor der altså).

Utrolig morsom å se så mange barn på matten. Den letteste veide 21 kg og så gikk det oppover til de største klassene på rundt 60 kg. Vi noterte oss for mange glade barn, mye flotte teknikker og generelt god stemning blant utøvere, tilskuere og lagledere.

En liten SHOUTOUT til alle fra Ippon som var med å dra lasset. Alt fra våre flotte ungdommer som kjører poengtavler og stiller som dommere. Dere er en inspirasjon for neste generasjon. Så har vi de litt eldre coachene som hjelper utøverne våre på matten og kommer med gode tips før, under og etter kamp. Og sist, men ikke minst alle de frivillige foreldre ++ som står på time etter time i kiosk pluss annet praktisk arbeide. Uten dere så stopper Ippon (og JubaPool) opp.

Helt til slutt vil jeg rette en stor takk til Rema 1000 på Bekkestua, som har sponset kiosken vår med alt vi trengte fra butikken. Oppfordrer alle Ipponesere til å gå inn og like Facebook siden deres og svinge innom den hyggeligste butikken i nabolaget.

FOZA IPPON !! 

På vegne av arrangementkomiteen,
Alexander Aamodt,
Ippon Judoklubb

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar