lørdag 9. desember 2017

Jentesamling nr 2 hos Ippon

11-12.november 2017

Lørdag
Årets siste jentesamling ble holdt 11-12 november, og vi samlet 60 jenter for trening og kos! Fredagen startet med registrering klokken 12, der jentene fikk si hade til familie og komme seg til rette. Deretter gikk vi rett på første judoøkt kl 13. Vi startet med parøvelser til oppvarming for å bli bedre kjent med hverandre, deretter vlitt lek, stafett også tilslutt litt svenske newaza, altså bakkekamp! På denne treningen var fokuset å bli kjent med hverandre gjennom treningen. Etter første trening ble det servert lunsj med MYE frukt slik at jentene fikk påfyll av energi til ny økt litt senere. Det ble også informert om viktigheten av å drikke masse, nå som vi skal gjennom et døgn med mye trening (og moro).

Økt nummer 2 fikk jentene mulighet til å trene litt mer teknikk enn på første økt, her kjørte vi oppvarming, stafett og randori altså stående kamp i tillegg!

Etter trening var det på med svømmetøy. Som sist gang leide vi hele svømmehallen slik at jentene kan herje så mye de ønsker! Etter to timer i svømmehallen er jentene klare for å kose seg med pizza, godis og film før leggetid!


Søndag
Vi startet søndagen med å vekke jentene til frokost, etter litt mat i kroppen var alle jentene klare til å gi jernet på siste trening! Vi startet med oppvarming, deretter teknikk ledet av trener Thea Lillegaard der vi øvet på Ippon Seio Nage, samt en bakketeknikk som kalles «killer’n». Begge teknikkene falt jente godt i smak, både nye fjes og kjente fjes håndterte teknikken bra. Etter litt stående kamp, avsluttet vi siste trening, i tradisjonen tro med en styrkekonkurranse, der premien er heder og ære. Og jentene overrasker oss hver gang - fryktelig mange sterke jenter!

Etter treningen var det klart for vafler for avreise hjem!
Takk for i år, god jul og godt nytt år! Utrolig artig å se at det finnes så mange judojenter. Det er godt å få samlet gjengen slik at vi kan bli kjent på tvers av klubber og miljøer. Vi er sikker på at dette betyr mye for norsk jentejudo!!

Vi gleder å se like mange jenter neste gang.


Med vennlig hilsen,
Hovedtrenere: 
Thea Lillegaard, Julie Bygdevoll og Emilie Bachmann.

Hjelpetrenere:
Tine Hetland, Hedda Aamodt og Mia Berg Larsson

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar