mandag 19. februar 2018

Ippon sesongåpner Norgescupen med et smell

Da var årets første NC, 830-cup i Kongsberg, unnagjort. Ippon stilte med 14 deltagere. Noen "veteraner" og noen helt nye i NC sammenheng. De yngste som deltar er født i 2007 og kan delta i aldergruppen U15 (leses under 15 år). Det finnes ingen øvre aldersgrense :-D
Ippon stilte med deltagere i alle aldersgrupper, noe som viser at vi klarer å rekruttere nye deltagere (selv om det er plass til flere folkens), samt holde på en god stamme av konkurranseutøvere gjennom et langt judoliv.

Det ble vist MYE fin judo fra Ipponesere denne dagen. Vi ser en klar fremgang på alle områder. Spesielt artig var det å se de aller yngste som gikk på med krummet nakke uten noen respekt, samt eldste mann i flokken på 48 år !!!!, som viste at mangel på ungdommelig pågangsmot kan løses med god gammeldags erfaring. "Gamlefar" tok forøvrig sølv :-D

Bronse Erik Alsgaard

Vi ble beste klubb, med totalt 7 GULL, 7 sølv og 5 bronse.

FOR EN GJENG
#ForzaIppon

Om NorgesCupen
Norgescupen er en konkurransekarusell som omfatter 5 stevner inklusiv Norgesmesterskapet. Utøvere samler poeng i løpet av kalenderår. Det utropes til slutt en vinner av vektklassen og aldersgruppen.