fredag 11. desember 2015

Ny løsning for innbetaling: SuperInvite !

Vi i Ippon har som mål å bruke brorparten av tiden på det som betyr mest: judo. Dessverre er det slik, at en judoklubb kan ikke drives av kjærlighet for sporten og klubben alene. Det følger med noe administrativt på kjøpet. Dette må håndteres. Helst på en så effektiv måte som mulig.


Prosjekt: Digitalisering av driften
Vi har svømt i våre Excel ark og andre mer eller mindre sofistikerte (??) løsninger. Men vi må erkjenne, måten vi har håndtert medlemsregister og innbetalinger har hatt et potensiale.


Styret prioriterte derfor opp et prosjekt i høst: digitalisering av driften. Dyret skulle rykkes opp med roten.


For å gjøre en lang historie kort: vi har funnet vår løsning. Den heter SuperInvite. Dette er noe dere som medlem kommer til å bli kjent med relativt raskt.

SuperInvite - Online løsning for betaling
SuperInvite er en online løsning som håndterer alt fra treningsavgifter og medlemskontingenter, til treningssamlinger, turer og andre aktiviteter klubben måtte ha. Alle innbetalinger skjer via vanlig VISA eller kredittkort, noe som gjør at klubben får direkte oppgjør for hver betaling, samt at alle lister er oppdatert i sanntid. Vi vet dette kommer til å spare oss for MANGE timer og mye frustrasjon. Bra for klubben og bra for deg som medlem.


Dyret er rykket opp med roten - redskapet heter SuperInvite !


PS:
Har dere spørsmål vedrørende SuperInvite?
Nøl ikke med å ta kontakt med en av oss:

Alexander Aamodt
Mob: 480 12 713
Jon Sommervold
Mob: 975 45 934

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar