torsdag 14. januar 2016

Mandag 18.januar inntar Ippon korketrekkeren !!

Oppstartsfest 2016: Korketrekker’n
Sted
Dato
Mandag 18.januar 2016
Tid
Fra kl 18:00 til vi er utslitte (eller må legge oss)
Utleie
Info
Påmelding
Desember er blitt en travel måned. I den anledning dropper vi avslutning 2015. Vi dundrer heller i gang sesongen 2016 med en oppstartsfest: Ippon inntar korketrekker’n. Korketrekker’n er en akebakke på 2 500 meter, plassert mellom Frognerseter’n og Midstuen t-banestasjon. Her er det bare å rase ned og ta t-banen til topps for en ny tur (krever billett…).
Kjelkeutleie
Vi er så heldige å ha medlem i klubben med familierelasjoner til Tom Mursdag kjelkeutleie. De har derfor gitt oss en super “Ippon pris” denne dagen:
  • Barn under 16 år: 50 kr for leie av Rodel + hjelm
  • Voksne: 70 kr for leie av Rodel + hjelm
NB: Det er å anbefale at alle under 8 år (avhengig av modenhet) aker sammen en voksen.
Velkomstkomiteen står i toppen av bakken kl 18:00 og prøver å samle folk. I tillegg satser vi på å lage “Camp Ippon” et sted med varm drikke, slik at fartsgale Ippon’esere svinge innom for en oppkvikker. Mer info om dette kommer.
Det er litt vanskelig å holde oversikten over alle i korketrekker’n. Foreldre er derfor selv ansvarlig for egne barn. For å vite om vi blir 10 eller 100, så er det fint om dere kan registrere dere i påmeldingen (ikke bindende). Må vi avlyse pga vær, vil det varsles i henhold til påmeldingslisten.
Hilsen foreldreforeningen ++

Toril, Arild og Alexander

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar