torsdag 23. november 2017

Klubbtur til Altitude Trampolineland

Onsdag 22.november stengte vi barnetreningen for å dra på klubbtur til den nyåpnede trampolineparken: Altitude. Kun 15 min kjøring fra Nadderudhallen. Da vi satt i gang med planleggingen, så håpet vi å klare å få med 50 stk på denne turen. Vi ble derfor MEGET positivt overrasket da mer enn 90 Ipponesere meldte seg til 90 minutter med hopp og sprett.
Bilde: Gjengen før det smeller i gang

Altitude leverte til de grader. Dette må, uten tvil, være norges råeste trampolineland. Det var en sann fornøyelse som leder å se at det krydde med Ipponesere i klubb t-shirt. Smilende barn så langt øye kunne se, som utførte triks vi voksne bare kan drømme om. De eldre ungdommene (samt noen voksne som ikke klarte å stå å se på) utfordret "Ninja-løypen" der det skal klatres hardt etter armene. Konkurranseinnstinktet slår jo til, slik det vanligvis gjør og innsatsen sto til 10 i stil. Så flere av de eldste (samt undertegnede) som gikk rundt med åpne sår på hendene etter intens jobbing. Uten at det skulle legge noe demper på resten av kvelden.

Slike klubbturer er gull verdt for klubbmiljøet. Ingen tvil om at vi kommer til å jobbe aktivt for å arrangere flere sosiale aktiviteter i tiden som kommer.
Bilde: Foam Pit. Her gikk det i både 1, 2 og 3 saltoer.
Bilde: Ninjaløype
Bilde: Ninjaløpye


På vegne av Ippon Judoklubb og TUSEN TAKK for innsatsen
Alexander Aamodt

#FORZA IPPON

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar