søndag 29. mai 2016

Alexander Aamodt ansatt som ny daglig leder

Ippon Judoklubb har inntil nå hatt to deltidsstillinger for å håndtere det administrative rundt klubben. Da vår sportssjef, Albin Dal, ble ansatt i Norges Judoforbund (noe Ippon ser svært positivt på), så vi behovet for å ta noen grep for å fortsette den positive trenden Ippon er inne i. Det er derfor med stor glede vi kan presentere Alexander Aamodt som ny daglig leder i klubben. Han vil ta over for både Albin Dal og Erik Otto Jacobsen.

Hvem er Alexander Aamodt?
Det er nok sikkert en del av oss som allerede har stiftet bekjentskap med Alexander. Enten som trener eller ved mottak av diverse informasjonsmailer.

Alexander er en vaskeekte Ippon-gutt. Han startet i klubben i 1982 og har vært fast inventar siden. Han har en lang bakgrunn som konkurranseutøver med internasjonale meritter. Hans beste resultater er 3.pl i WorldCup konkurranse i Nederland, samt en 9.pl fra VM i Tokyo i 1995 i tillegg til et titalls NM-titler.

Administrativt har han gått lysløypen i Ippon. Mangeårig trener, trenersjef, styremedlem og en periode som formann.

Daglig leder
Som daglig leder vil han ha det overordnede ansvaret for våre medlemmer, treningen og annet administrativt arbeide.

  • “Jeg gleder meg vanvittig til å få lov til å bruke all min kapasitet på Ippon. Mye er bra i Ippon, men jeg mener vi også har mye å gå på. Jeg ønsker å bidra slik at klubben kan ta ytterligere steg, og levere et enda bedre produkt til våre medlemmer.”
    Alexander

  • “Jeg ser med stor glede å samarbeide med Alexander videre, nå som daglig leder i Ippon. Dette ser jeg på som et kjempe stort løft for klubben. Her får Ippon både i pose, sekk og eske. Alexander (Alex) er en ekte Ipponneser som har gått alle trinnene i klubben. Tror faktisk jeg engang var treneren hans også. Alex sitter inne med STOR judokunnskap som han sammen med sin utdannelse vil være med på å løfte Ippon til ny høyder.”
    Morten Bachmann
    Formann Ippon
  • “Det gleder meg stort at min gode venn og judokollega gjennom flere tiår, nå går inn i klubben med full tyngde. Vi kunne ikke ha funnet en bedre person og jeg er overbevist om at klubben kommer til å heve seg voldsomt i tiden som kommer!” Jon Sommervold Styremedlem, Ippon


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar