søndag 15. mai 2016

Referat jentesamling 8-9.april

Nok en gang er judojenter fra Norge samlet i Ippon judoklubb sine lokaler i Nadderudhallen. Det er jentesamling som står for tur, og med trenerne Julie Bygdevoll, Rosa Alsgaard, Sigrid Soetaert og Emilie Bachmann – er de 45 jentene klare for nok en helg med judo, lek, bading, film og nye venner.


Fredag 8.april                       
Etter registrering var det på med judodrakter og ut på matta. I begynnelsen var hovedfokuset på å bli kjent med andre utøvere og å lære seg navn, samtidig som vi skulle ha det gøy! Vi varmet opp med turnøvelser i par, lekte «McDonalds-leken» og ble kjent med hverandre. Så hadde vi litt ne wasa, der vi gjorde en liten vri og jentene måtte kjempe med kun én arm. Dette var utfordrene. Til slutt hadde vi «Svenske-judo», der det er om å gjøre å tape istedenfor å vinne, etterfulgt av leken «gremlins».Etter å ha skiftet fra judodrakt, var det en sulten gjeng som angrep pizzaen, og deretter godteposen, da vi skulle se på film. De som ikke ville se film, gikk tilbake på matta, for lek, sang og moro.Lørdag 9.april
En litt sliten gjeng sto opp klokken 07.30 og fikk frokosten servert en halvtime senere. Så fort frokosten var nogen lunde svelget, var det på med judodrakten og vi var klare for en økt med judo. Etter felles oppvarming med både lek og teambuilding, ble gruppen delt i to for å gå litt dypere inn i judoteknikker. Rosa og Julie med de viderekommende, som øvde på VM-rulla og «Killer’n», og Sigrid og Emilie som øvde på holdegrep og fallteknikk. Dette var tilpasset alles nivå, der det var alt fra konkurrerende utøvere – og til dem som aldri hadde prøv judo før. Det var utrolig gøy å se hvor flinke de var!Så var det tid for en fruktpause, før alle kom tilbake til matta iført treningstøy. Det ble varmet opp og vi var klare for styrketrening. Etter seks runder med pyramideløp frem og tilbake, både med og uten partner, var det duket for konkurranse i 90-grader. Alle jentene var utrolig sterke i bena, men det endte med en vinner – som fikk sjokolade og brus som premie! Etterpå var det seks lengder med harehopp som gjensto, etterfulgt av avisleken. Her fikk alle testet ut navnkunnskapene sine.Etter en rask lunsjpause var det klart for bading, og de som ikke badet var igjen med Emilie for å steke vafler, slik som tradisjonen sier. Vi håper alle hadde en super helg, og vi gleder oss masse til å se dere igjen til høsten!


Hilsen Rosa, Sigrid, Julie og Emilie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar